Sesongen 2012

Takk for en fin sesong. Det har vært en del aktivitet på Ørekroken, og en del nye har startet opp. Både barn, voksne og ungdom. Nybegynnerbrettene har vært flittig brukt hele sommeren. Nå går vi inn i vintersesongen. Seilforeningen har noen tykke drakter som kan lånes ut til de som vil seile i vinter. Draktene er forbeholdt ungdom. De som ikke kan henge på "ten" etter sin alder må kjøpe egen drakt.

bildeseilforening

Hilsen Halvor

Windsurf 2012

Hei og velkommen til windsurfåret 2012! Status i ws gruppa er at noen har blitt veldig ivrige og surfer hele tiden året rundt. Vi tenker å dra igang med litt trening på Ørekorken igjen. Søndager er de mest aktuelle dagene. Men vi er avhengig av vind, så det kan variere litt. Følg med på værmelding. Vind fra sørvest fra 6ms er fint på Ørekroken. Siden treningstidene er litt diffuse er det opp til den enkelte å følge med og ta kontakt. Vi kan ikke hente, ringe og passe på. Det må deltagere selv passe på.

Treningene foregår etter "learning by doing" prinsippet, og oppfølging blir gitt de som ønsker det. Det er viktig at de som ønsker det sier ifra.

Vi satser på to aldersgrupper for trening på Ørekroken:

1: 7-12 år. Kontakt Halvor 91309823

2: 13-19 år. Kontakt Ola og Siemen

3: Old boys 20+. Ta kontakt med Halvor og bli med på å trene 7-12 åringer samtidig som dere lærer selv.

Ola og Siemen planlegger også å holde noen kurs mot betaling. Dette blir mer undervisning enn de vanlige treningene. krokentoseiler

Høstseiling 2010

Nå er det den beste tiden for windsurfing her! Varmt i vannet og mye vind. Det er full aktivitet på Ørekroken, og surfehengeren går i skytteltrafikk til kroken. Vi reparerer og ser over utstyret stadig vekk.

Sommerferie

Vi surfer oss igjennom sommeren. All surfing er på eget initiativ i sommer. Det er bare å låne utstyr. Mesteparten av utstyret står nå hos Halvor, siden vi ikke får ha hengeren ved seilforeningen lenger. Vi prøver å få til organisert trening til høsten igjen. Siemen Eie er valgt til ny leder i windsurfegruppa.

v1

Ny sesong 2010

Sesongen er i gang igjen. I dag 1. April surfet Halvor Og Simen på Skjærhaldenfjorden. I morgen er det Ørekroken som gjelder. Vi satser på å få til treninger på Ørekroken på Søndager fremover. Vi deler opp etter nivå og trener på 1; dra riggen, 2; vannstart og 3;jibbe.

Hilsen halvor 91317136

kroken2