Humlungenseilaset 2012
PÅMELDING TIL HOMLUNGEN 11. AUGUST(NB Oppdatert invitasjon)

Lørdag 11. august er det igjen tid for den tradisjonsrike “Homlungen-Seilasen”, arrangert i samarbeid mellom Hvaler seilforening og Fredrikstad seilforening. Påmelding via UNION RACE hjemmesider.

Lørdag 11. august er det igjen tid for den tradisjonsrike “Homlungen-Seilasen”, arrangert i samarbeid mellom Hvaler seilforening og Fredrikstad seilforening. Seilasen har tradisjoner helt tilbake til 1866.

I 1986 tok Ytre Oslofjord Tur-og Havseilere og Halden seilforening opp tradisjonen igjen.

Det blir et par endringer i programmet fra programmet. Premieutdeling vil foregå på brygga rett innenfor båthavna. Middag og dans vil også foregå på stedet, og ikke som annonsert på Skjærgården Rorbuer.

Det arbeides også med å få til en reduksjon i havneavgiften for deltakerne.
Homlungen inngår i Union Race, og påmelding skjer via egen nettside som du finner her:
Union Race

Informasjon om regattaen finner du også her