Union Race Humlungen seilasen 2011

vmbilde4

Minner om Union Race  Humlungen seilaset 2011, som går av stabelen Lørdag 13 august!

Homlungen-seilasen ble arrangert for første gang i 1866, som Østfolds første regatta. Seilasen er åpen for alle dekkede kjølbåter med faste køyer og for skøyter. Distansen som seiles er 16 nautiske mil for kjølbåtklassene og 11 for skøyteklassen. Arrangementet finner sted på Skjærhalden, på Hvaler, og er et samarbeid mellom Hvaler Seilforening og Fredrikstad Seilforening.

Regattaen arrangeres i år for 26. gangen.

Det vil som i fjor være lagt opp til følgende klasser: Racing, Tur, Kutter, Skøyter og Klassiske trebåter.

Vi benytter respittstart. Båter med LYS-tall=1.00 starter 13:00. Starttidspunktet for øvrige båter justeres i forhold til dette.

Starttidspunktet for kuttere er satt til 12:30, det vil være egne seilingsbestemmelser for kuttere.

Påmelding kan gjøres her: Påmelding

Et enkelt banekart for å få en oversikt over banen (kan ikke brukes til navigasjon): Banekart Union Race Humlungen

Beskrivelse av kutterløypa ligger her: beskrivelse av kutter løypa

Invitasjon og seilingsbestemmelser her