Plan for satsing

FORSLAG TIL: Langsiktig satsingsplan for windsurfing i Hvaler seilforening 2009-2016 (kan endres underveis i perioden)

Hvem:

Det satses på ungdom i alderen 7-19 år. Men eldre og yngre surfere er også velkomne. Ungdommene har førsterett på foreningens utstyr. .

Hva:

Vi satser på windsurfing innen freeride,wave og freestyle. Vi satser ikke på Formula, racing og lignende på grunn av kostnaden og levetiden på den type utstyr.

Hvordan:

Vi satser på å surfe året rundt på egnede plasser på Hvaler. Vi har ca 10 sett med vinterdrakter til fast utleie per sesong for ungdommer. Vi satser ikke på konkurranser fra foreningens side siden det er ressurskrevende. Den enkelte seiler må imidlertid gjerne delta på hva han/hun vil.

Visjon:

Windsurfgruppa vil ha en variert og inkluderende aktivitet hvor vi møter venner, har det gøy og blir så gode som vi selv vil.

Halvor Torgersen 27.03.2009