Om Hvaler seilforening

hvsflitenHvaler Seilforening holder til på Skjærhallen, Hvaler. Foreningen har ca 120 medlemmer og driver seilkurs for barn og ungdom. I tillegg har vi en tur- og havseilingsgruppe som arrangerer turer i løpet av sesongen.

Hvaler Seilforening arrangerer hvert år den populære regattaen Homlungenseilasen, landets nest eldste regatta, sammen med Fredrikstad Seilforening. Tre ganger har vi også stått som arrangør av NM i Hobie Cat 16. Foreningen legger vekt på trivsel og velvære og har siden oppstart i 1991 hatt et jevnt økende medlemstall og aktivitetsnivå.

Hvaler Seilforening har nå bygget ut bryggeanlegget ved den gamle steinmoloen, med nye brygger som sikrer enklere utsetting av joller med mer. Vi har og satt opp eget klubbhus. Två kronan`e ligger på vannet og er fritt til bruk for medlemmene i seilforeningen. Optimistjollene er det også fritt for medlemmene å bruke!