Årsmøte 2015- Hvaler seilforening

6.    Fastsettelse av medlemskontingent 2014

7.    Valg

8.    Årsmøtesaker

Foreningen har god økonomi og er villig til å satse på gode prosjekter – også i år. Blant annet blir det brettseilerkurs og foreningen har også fått en “Andunge” til disposisjon. Arbeidet med en ny seilbu og forlengelse av eksisterende brygge er i gang. Møter med kommunen er avholdt og arkitekt er kontaktet. Årsmøte er et fint fora for å diskutere i hvilken retning vi vil utvikle forenigen.  Derfor håper vi flest mulig av dere tar turen til årsmøte i Hvaler Seilforening 6. mai 2015 klokka 20. Vi planlegger å ha møte på "Skrambua" på Skjærhalden. Det blir servert hvalerreker og drikke. Dette er tenkt som et åpent møte for hvalerfolk med interesse for seiling. Det er ikke nødvendig å være medlem eller å bli medlem for å delta på møtet.  Men skal du ha stemmerett må du være medlem. Medlemskapet koster i år 250 kroner for enkeltmedlemmer og 400 kroner for familiemedlemmer.

Kontingenten må være betalt før årsmøte.

Med seilerhilsen

Hvaler Seilforening

Øyvind Fjeldberg, leder

Til dere som vil være medlemmer - her er betalingsinformasjon:

Kontonr: 1111.10.03531 Hvaler Seilforening

Merk med navn og epost