THE GREAT

Banner

Resultater Humlungenregatta 2010

Da var Union Race Humlungen seilaset 2010 over.Her ligger resultatene for seilasen delt inn i klasser!

 

 

Klassisk treseiler

Flerskrog

Kutter

Racing

Tur

Shorthanded

Skøyter

 

 

 

 
Union Race 2009

6950_1Det første samarbeid mellom 4 av seilforeningene i grenseområdet Sverige - Norge er en realitet!  

Regattaene går av stabelen fra 30 mai til 19. september 2009. De enkelte seilforeningene håper på stor deltagelse av alle typer seilere: for eksempel familie, de med fast mannskap, firmaer, samarbeidspartnere og venner.  Det legges opp til seilaser med
særpreg i de respektive skjærgårdsperler. I tillegg byr alle foreningene på en åpen og inkluderende seilerfest med et mangfold av innslag for enhver interesse; som for eksempel konserter, barneaktiviteter og skattejakt for alle.

Les mer …
 
Om Hvaler seilforening

hvsflitenHvaler Seilforening holder til på Skjærhallen, Hvaler. Foreningen har ca 120 medlemmer og driver seilkurs for barn og ungdom. I tillegg har vi en tur- og havseilingsgruppe som arrangerer turer i løpet av sesongen.

Hvaler Seilforening arrangerer hvert år den populære regattaen Homlungenseilasen, landets nest eldste regatta, sammen med Fredrikstad Seilforening. Tre ganger har vi også stått som arrangør av NM i Hobie Cat 16. Foreningen legger vekt på trivsel og velvære og har siden oppstart i 1991 hatt et jevnt økende medlemstall og aktivitetsnivå.

Hvaler Seilforening har nå bygget ut bryggeanlegget ved den gamle steinmoloen, med nye brygger som sikrer enklere utsetting av joller med mer. Vi har og satt opp eget klubbhus. Två kronan`e ligger på vannet og er fritt til bruk for medlemmene i seilforeningen. Optimistjollene er det også fritt for medlemmene å bruke!

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Neste > Siste >>

Side 7 av 7