Resultater fra Homlungenseilasen 2017

Jevn stabil vind fra sørvest ga en rekordrask tur for de 36 båtene som stilte til start på årets Homlungenseilas.

Klassevinnere ble:

Klassiske treseilere:

NOR 53 Huttetu IOD Tor Erik Andreassen Fredrikstad SF

Racing:

NOR 9629 CB`N CB365 Kjell Norli Fredrikstad SF
Shorthanded
NOR 6972 Venninna Cayenne 42 Svein Olav Moe FS
Tur
NOR 15452 Emitine Delphia 4 7 Petter Antonsen FS
Skøyter
N692 Løperen Skøyte Knut Sørensen FS
Kuttere
NOR 58 Winnie Bjørn Vadholm KNS

Resultater Homlungen 2016

Ikke mer enn 36 båter stilte til start i jubileumsregattaen, noe den dårlige værmeldingen må ta noe av skylden for. Været ble ikke helt topp, men både regattaen og festen ble minneverdige for deltakerne.  Lars Martin Myhre fikk folk til å glemme regnværet, og bidro til å lage en fin ramme rundt jubileumet.

Racingklassen ble vunnet av Ivory IOD foran CB’n med Kjell Norli med mannskap. På tredje kom Venus med Egil Norli &Co.

Se hele resultatlista her.

Resultat_homlungen_2016

Homlungen 2016

Homlungen

13. august 2016

Homlungen seilasen har tradisjoner helt tilbake til 1866. I 1986 tok Ytre Oslofjord Tur-og Havseilere og Halden seilforening opp tradisjonen igjen. Regattaen arrangeres i år for 29. gang. Homlungen Seilasen inngår i Union Race.

Seilasen er åpen for alle dekkede kjølbåter med faste køyer, klassiske trebåter, skøyter og flerskrogsbåter. Distansen er ca. 16 nautiske mil for kjølbåtklassene og 11 mil for skøyteklassen.

Vi benytter respittstart. Båten med lavest Rating  starter kl 12:00. Starttidspunkt for øvrige båter justeres i forhold til dette. Første båt i mål vinner. Det benyttes NOR rating som handicap

I tråd med praksis de senere år arrangeres det egen seilas for Kutter med egen bane og
egne seilings-bestemmelser.

Seilingsbestemmelsenne finner du her: Seilingsbestemmelser Homlungen 2016

påmelding finner dere her: Påmelding

Resultatliste Homlungen 2015

Resultatlisten for Homlungen 2015 finner du her: Resultatliste

det var påmeldt 44 båter i årets seilas som ble en flott dag på sjøen.

Neste regatta i union Race sammenheng er Thon Hotel Halden den 22. August. for påmelding sjekk: påmelding

Homlungen 2015

Homlungen